PALVELUT

KUTSUPALVELU

Säännöllinen hammaslääkärin tekemä tarkastus on tärkeää suun ja hampaiden sekä koko elimistön terveyden kannalta. Siksi voimme sopia, että lähetän sinulle säännöllisesti kutsun tarkastukseen.

PERUSHAMMASHOITO

Hammastarkastuksessa tehdään hoitosuunnitelma ja kustannusarvio. Teen kaikkia yleisimpiä hammashoidon toimenpiteitä, kuten korjaavia paikkaushoitoja, iensairauksien hoitoa, tulehtuneiden hampaiden juurihoitoja, hampaan poistoja sekä proteettisen hoidon toimenpiteitä. Vastaanotolla on käytössä digitaalinen röntgenkuvaustekniikka ja ortopantomografia, jotka mahdollistavat tarkan ja nopean diagnosoinnin.

PROTEETTINEN HOITO

Proteettisessa hoidossa puuttuva, poistettu tai kruunuosastaan tuhoutunut hammas tai hampaita korvataan hammasproteesin avulla. Proteettiset hoitoratkaisut jaetaan kiinteisiin tai irroitettaviin proteeseihin. Kiinteitä proteettisia toimenpiteitä ovat kruunut ja laminaatit, jotka kiinnitetään omiin hampaisiin. Kruunulla korvataan koko oman hampaan kruunuosa ja laminaatilla voidaan korjata tarvittaessa vain vaurioitunut pintaosa. Puuttuvan hampaan tilalle voidaan tehdä kiinteä proteettinen silta. Irrotettaviin proteeseihin kuuluvat erilaiset osa- ja kokoproteesit, joilla korvataan useita puuttuvia hampaita tai kokonaan hampaaton ylä- tai alaleuka. Hammasproteesit valmistetaan aina yhteistyössä hammasteknikon kanssa.

SUUKIRURGIA

Teen myös leikkauksellisia hampaiden poistoja sekä perusimplanttihoitoja.

ESTEETTINEN HAMMASHOITO

Kun haluat kauniit ja valkoisemmat hampaat, hoitovaihtoehtoja ovat Beyond- valkaisuhoito, soodapuhdistus tai kotona tehtävät valkaisuhoidot, joihin saat kaiken tarvittavan vastaanotoltani. Vaikeissa tapauksissa hampaat voidaan pinnoittaa uudelleen posliinikuorilla tai edullisemmin teen pinnoitteen kestävästä muovista.


Muovipinnoitetut hampaat


PELKOPOTILAAT

Useat pelkäävät hammaslääkäriä niin paljon, että jättävät hampaansa hoidattamatta. Oletko sinäkin pelkopotilas? Useimmat meistä pitävät hammaslääkärissä käyntiä epämiellyttävänä ja joka kymmenes suomalainen potee suoranaista hammaslääkärikauhua. Pelkosi otetaan huomioon hoidon yhteydessä. Hoidossani on useita pelkopotilaita ja heiltä tullut palaute on positiivista. Paras mittari pelkopotilaiden onnistuneesta hoidosta on potilailta tullut kiitos pelkojen vähenemisestä ja se että he tulevat vastaanotolle uudestaan. Hoitotilanteesta tehdään mahdollisimman kivuton, rauhallinen ja miellyttävä.

Jos olet pelkopotilas, kerrothan asiasta aikaa varatessasi.

 

Varaa aika numerosta 040 4161 710 tai netistä
Ajanvaraus